Stukadoor - Airless spuiten

Betrouwbare stukadoor met garantie – Ervaren en erkend stukadoorsbedrijf

Als erkend en ervaren stukadoorsbedrijf voeren wij zelden garantiewerkzaamheden uit. Ik, als stukadoor met meer dan 10 jaar ervaring en een gediplomeerde professional, waarborg de kwaliteit van ons werk.

Als erkende vakman houd ik me aan de NOA-garantie. Voor binnen stucwerk geef ik 5 jaar garantie, en voor buiten stucwerk 3 jaar. Deze garantie geldt alleen als het stucwerk loslaat van de ondergrond.

Lees op deze pagina meer informatie over onze garantie op stucwerk en wat deze exact inhoudt voordat u mij als stukadoor inhuurt.

Inhoud pagina

 • Hoeveel jaar garantie op stucwerk?
 • Wat betekent NOA garantie?
 • Geven wij garantie op scheuren in stucwerk?
 • Garantie op stucwerk

Hoeveel jaar garantie op stucwerk?

Wilt u weten hoeveel jaar garantie u precies krijgt op zowel wandafwerking als plafondafwerking? Ik kan u vertellen dat beide dezelfde garantieregeling hebben. Binnen stucwerk heeft echter 5 jaar garantie op loszittende delen, terwijl buiten stucwerk maar 3 jaar garantie heeft. Dit komt doordat buiten stucen meer risico’s met zich meebrengt.

De NOA-vereniging heeft deze garantieperiodes bepaald in samenwerking met Eigen Huis.

Wat betekent NOA garantie?

Als stukadoor ben ik lid van de brancheorganisatie Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). NOA heeft kwaliteitsregels opgesteld in een erkenningsregeling voor drie bedrijfstakken, waar ik aan voldoe:

 • Ik bezit alle benodigde vakdiploma’s.
 • Ik heb vakkennis over materialen.
 • Ik heb vakkennis van technieken.
 • Ik ben aangesloten bij het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud (HAO).
 • Mijn materiaal en gereedschap voldoen aan de eisen.
 • Ik lever heldere en duidelijke offertes.
 • Mijn administratie is goed op orde.

Ik garandeer u minimaal 3 jaar garantie op uw buiten stukadoorswerk en 5 jaar op binnen.

Gaas plakken stucwerk

Als ervaren stukadoor kan ik alle zwakke plekken of verschillende materialen behandelen met wapeningsgaas om scheuren in het stucwerk te voorkomen. Wapeningsgaas zorgt ervoor dat het stucwerk bij elkaar blijft en niet zal scheuren. Hoe breder het gaas wordt aangebracht, hoe beter het stucwerk bestand is tegen scheuren.

Breed gaas wordt vaak gebruikt bij nieuwbouwplafonds en is zeer effectief tegen scheuren. Het smallere gaas van 5 cm breed wordt gebruikt voor kleine overspanningen, zoals bij gipsplaatnaden.

Garantie op stucwerk

Onze NOA-erkenning garandeert dat wij hoogwaardige producten leveren tegen een eerlijke prijs. Door intensief overleg tussen NOA, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zijn er algemene consumentenvoorwaarden opgesteld voor erkende stukadoors- en afbouwbedrijven.

Deze voorwaarden regelen alles met betrekking tot de offerte, eventuele meer- en minderwerk en de oplevering conform de premieafdracht. Als erkend bedrijf zijn wij verplicht om de Arbo- en milieuvoorschriften na te leven.

Onze administratie is op orde en onze offertes zijn helder en duidelijk. Daarnaast zijn wij verplicht om tijdig aan te geven of er sprake is van meer- of minderwerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *